top of page

Een groep Nederlandse fotografen wil, met de verkoop van fotoprints, graag bijdragen aan de  Giro 555  hulpactie voor Oekraïne. 

 

Elke fotograaf doneert één foto. Fotolab Kiekie maakt hiervan giclée fotoprints, formaat 30 cm aan de lange zijde (zonder witrand), op prachtig Hahnemühle FineArt Pearl papier. 

Elke fotoprint kost €100,- incl. verzendkosten binnen Nederland & België. 

 

De volledige opbrengst (zo'n €65,- per fotoprint) gaat naar  Giro 555 

Deze actie loopt t/m 1 mei 2023.

N.B. Alle prints worden ongesigneerd verkocht, zonder certificaat, in een onbeperkte oplage, zolang de actie loopt.

In de lente van 2022 hebben wij, Caspar Claasen en Fotolab Kiekie, de eerste Fotografie voor Oekraïne actie georganiseerd. En daarmee  € 97.545,04  opgehaald voor Giro 555!

Een geweldig resultaat, natuurlijk... maar helaas is de oorlog in Oekraïne nog steeds volop gaande.

En is hulp aan de slachtoffers ervan nog steeds hard nodig.

Daarom hebben we besloten een tweede inzameling te houden, met een geheel nieuwe collectie foto's. Dus koop (nog) een prachtige fotoprint, en doneer zo automatisch zo'n €65,- aan Giro 555!

Over deze actie

Fotografie voor Oekraïne is een initiatief van Caspar Claasen i.s.m. Fotolab Kiekie. Zo'n idee dat ontstond uit een gevoel van machteloosheid... maar dat door enthousiaste reacties van collega fotografen al snel vleugels kreeg. Dank aan iedereen die dit heeft helpen opzetten, waarbij extra dank aan alle fotografen die hun prachtige beelden beschikbaar hebben gesteld!

Deelname is alleen op uitnodiging.

Kleinere lettertjes

Omdat ik, Caspar Claasen, graag transparant ben over de werking hiervan, hier wat details. Als je een foto bestelt op deze website, komt de order hiervoor binnen bij Fotolab Kiekie. Zij printen en verzenden dan de foto. Wanneer de actie klaar is, op 1 mei 2023, betaal ik de gemaakte onkosten (organisatie, website en promotie) en Fotolab Kiekie. Het restant (ongeveer €65,- per verkochte print!) maak ik over naar Giro 555.

Ik zal via Instagram regelmatig updates doen over de voortgang van de actie, en laten weten op hoeveel euro de teller staat :)

  • Instagram

Volg ons ook op Instagram!

FVO_logo_02.png

Klik op logo om grotere versie te kunnen downloaden

FotografievoorOekraineLogo.png

Klik op logo om grotere versie te kunnen downloaden

bottom of page